Julmusik, Veckans jullåt 2020

”Första julen utan dig” med Shirley Clamp

I helgen firas Alla Helgons dag och då blir man extra mycket påmind om de nära och kära som inte längre kan fira jul med oss. Denna jullåt får mig alltid att tänka på min pappa som dog för fem år sedan och samma år hittade jag denna låten. Den handlar passar inte perfekt till förlusten av en släkting, men i stort passar den och den får mig att sakna honom extra mycket.
Eller kanske passar denna jullåt dig bättre om du hellre firar Halloween till helgen. Eller kanske firar du båda?


En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!
Anna

Jultoppen - Topplista

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.