Jul i böcker, film, radion & TV

Ikväll blir det julstämning

Då börjar mitt favorit julprogram sändas, Jul med Ernst. Klocka 19.55 tänker jag krypa upp i soffan och mysa med glögg när jag ser på detta program. Sällan gör jag något av hans julpynt men hans recept provar jag ibland. Det jag tycker är bäst med programmet att det alltid är fullproppat med julkänsla och jag blir lycklig när jag ser det.

Jag får erkänna att jag oftast inte brukar göra några pyssel från programmet. Något recept har jag testat, men alltid i efterhand. Programmen sänds ju så “sent” att vi som är tidiga julplanerare redan har spikat det mesta inför julen. I år ska jag göra Ernst apelsinsill från 2015 och Aprikosmarmelad med glögg från 2016. Gör du något pyssel eller ätbart från Jul med Ernst?

En underbar, sagolik, stressfri jul till alla!

Jultoppen - Topplista
Follow my blog with Bloglovin

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.