Jul i böcker, film, radion & TV

Julfilm – Santa’s little helper

I fredags tittade jag på filmen Santa’s little helper som nu finns tillgänglig på Viaplay. Filmen handlar om en affärsman som avancerat genom att vara hänsynslös och får smaka på sin egen medicin. Tomten har haft ögonen på honom och vill erbjuda honom ett jobb. Han får genomgå flera prov för att bevisa att han passar för jobbet.

Jag hade ingen större förghoppning på handlingen i filmen, så jag blev inte jätte överraskad när man i förväg kunnde räkna ut hur det skulle gå. Killen som spela affärsmanen gjorde det rätt ok och tolkade rollen i alla fall med glimten i ögat. Jag hade däremot förväntat mig mer jul i filmen. Visst var det snö, tomten och nissarna, men inget som höjde min julstämning. Som julfilm får den faktiskt en 1:a av mig. Tyvärr kan jag inte rekomendera denna film som en stämningshöjare inför julen. Passar bättre att ligga och kolla på när influensan slår till.

En underbar, sagolik, stressfri jul till alla!

Jultoppen - Topplista
Follow my blog with Bloglovin

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.