Julmusik, Veckans jullåt 2020

”Let It Be Christmas” med Alan Jackson

Det är inte långt kvar till julafton, men nu kan jag inte vänta längre. Jag tänker sätta mig ner och njuta av julstämningen redan idag. När det är mörkt tänder jag alla fina julbelysningar. Sedan värmer jag på glögg och lussekatter så att doften sprider sig i huset, under tiden har jag denna låt på repeat. Efter det blir det soffläge och njuter av lite julgodis, glögg och lussekatter medans jag ser på The holiday calender och säsongens sista Ernst jul. Nu är det snart jul!


En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!
Anna

Jultoppen - Topplista

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.