Planering

Veckan som gått

Nu är andra veckan av julförberedelser avslutad och det känns som den tappade lite fart jämfört med vecka 1. När jag håller på med planering brukar det rulla på bra. Det blir värre när saker ska börja göras. Det är inte så konstigt för planera kan jag göra i stort sett var som helst t.ex. under lugna stunder på jobbet, medans jag väntar vid barnens träning och sent på kvällarna. Att lägga in sill, stryka julgardiner eller rensa avloppet är svårare eftersom de kräver att man är på en specifik plats och att jag har ork på ett annat sätt än vad planering behöver. Hur som helst än så länge hänger jag med i stort sett och detta har jag gjort under vecka 2:

  • Helt spikat alla detaljer för julbaket med släkten. Vi kommer nog inte lyckas få till det som på bilden till vänster. Den kommer från ett konditori som vi handlade i under vår julresa till Stockholm 2016. Där köpte jag underbar handgjord nougat med hasselnötter. Något liknande den ska jag nog försöka göra själv i år.
  • Bokat badtunna till helgen innan julafton.
  • Funderat över vad som gick bra och mindre bra under förra julen genom att svara på mitt julfrågeformulär. Detta är ytterligare en sak jag borde gjort i mellandagarna, då julen som gått är färsk i minnet.
  • Kollat upp inköpsställen för barnens julklappsönskningar.
  • Hört med de andra familjerna vad de tar med sig till julbordet.
  • Börjat med en städlista.


En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!
Anna

Jultoppen - Topplista

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.