Förbereda, Planering

Veckan som börjar och veckan som gått

I veckan som startar idag ska jag jobba vidare med med julplanen. Det som står på schemat är att boka in datum för julbak, leta efter julklappar, inventera material för paketinslagning, beställa tid för klippning mm, funder över om jag ska julpyssla, städa taklampor och börja med barnens önskelistor.

Årets första frost 2020-10-13

Veckan som gick är jag mycket nöjd med. Vi fick vår första frost. Jag julpysslade med att krydda snaps, städade avlopp i stora badrummet (urk), gjorde i ordning min julplaneringsväska, skickade ut trevare om hur vi ska göra med julbak och julfirande i år till släkten och sist men inte minst åkte jag till Falbygdens Osteria och njöt av deras julavdelning.

Det var mindre saker i julavdelningen i år än mot andra år. Misstänker att det är för att minska risken för trängsel. Jag tycker det var positivt. Det var inte heller mycket folk där under tiden jag var där. Det var ett stort plus att kunna få en överblick lättare och fota utan att hela tiden få med okända som kanske inte vill vara med på bild.


Jag trots mina löften till mig själv att inte köpa något julpynt kom jag hem med er jätte fin lite ljuslykta. Den har liksom ett mönster när den är släkt och ett annat när ljuset i den är tänt. Ni kan se skillnaden mellan på bilden till vänster och den nedanför. Jag köpte också servetter och det stod på min julshoppinglista, några julklappar, julostar och etiketter till julklappar. Det räknar jag inte som att jag gjorde något avsteg från min shoppingplan eftersom de för eller senare ska inhandlas till julen i alla fall.

Nu är det dags att sluta för om några timmar ringer klockan och det är dags att jobba.


En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!
Anna

Jultoppen - Topplista

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.