Planering

Dag 1 – Nu är det äntligen dags att börja!

Idag är det första dagen i min 10 veckor långa förberedelse för att få en härlig, lugn och stämningsfull jul. Jag brukar vanligtvis känna att det suger i jultarmen redan i juni, men i år gick det ända till slutet av augusti innan det kom. Egentligen inte förrän jag såg att Dollarstore hade börjat sälja adventssaker och då tänkte till och med jag “Det är för tidigt!”. Hur som helst nu är det dags att börja att ägna sig åt lite julplanering varje dag denna vecka och bygga en stabil grund att fortsätta julförberedelserna under vecka 2. Jag har hunnit med första punkten och nu när barnen lagt sig kan jag titta på ett avsnitt från 2015 av Jul med Ernst.

Dagens lista

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.