Julmusik, Veckans jullåt 2020

”Have yourself a merry little christmas” –  The Overtones

Denna vecka njuter jag framför allt av denna julmusik. Märker att jag i år vill lyssna mest på nyare jullåtar och inte så mycket på klassikerna. I veckan har jag försökt kolla in om det är några nya skivsläpp med julmusik på gång.

Det jag hittat hittills är att det blir nya julskivor från Dolly Parton, Carrie Underwood, Meghan Trainor, Brian Bromberg, Warrwn Wolf och kanske lite otippat även Go Go Dolls. För mig är det ett måste att lyssna igenom dem och under tiden håller jag tummarna för att jag ska hitta nya härlig julmusik.


En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!
Anna

Jultoppen - Topplista

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.