Jul i böcker, film, radion & TV, Julkalender

Marvinter och Jakten på tidskristallen

Det är otroligt hur snabbt tiden rusar fram nu när det närmar sig jul. Någon tid för att blogga har jag inte hittat, men mellan julklappsinköp och sillinläggningar har jag tagit mig tid att lyssna på årets julkalender på radio. Jag tycker den är spännande och framför allt gillar jag Josefin Ljungmans tolkning av karaktäreren Lumina. I år tycker jag och barnen att radions julkalender är mer spännande och bättre än den som går på Tv:n. Ingen av dem har mycket julstämning och det tycker jag är tråkigt, men även där är Marvinter bättre än Jakten på tidskristallen.

I Marvinter måste Hugo hjälpa sin farmor att hitta och tända fyra magiska ljusen innan jul annars kommer dagsljuset inte tillbaka och onda väsen kommer ta över makten på jorden. Jag rekommenderar er att lyssna på Marvinter.

En underbar, sagolik, stressfri jul till alla!

Jultoppen - Topplista
Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Marvinter och Jakten på tidskristallen”

    1. lejoninnan says:

      God jul till dig med! Önskar att du får den bästa julen du hittills upplevt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.