Planering, Prat & tankar

Nu går startskottet för julplanen 2017

Idag är första dagen för 2017 års förberedelser inför julen. I år är upplägget lite nytt. Uppdragen är fördelade per vecka istället för per dag och ordningen är lite ändrad, men om du föredrar den gamla versionen finns den kvar i år också. Jag hopps att du känner dig redo att mjukstarta julförberedelserna med lite tankearbete. Tillsammans kan vi ge varandra inspiration och nå julen utan stress, men med massor av julstämning eller i alla fall så mycket du tycker är lagom.

Jag har inte kunnat motstå mitt julsug de senaste två veckorna och har i stort sett gjort klart mitt tänkande för både vecka 1 och 2, men inte skrivit ner det än. Man kan lugnt säga att jag är super taggad i år. I veckan ska jag följa julplanen, men också påbörja ett test jag tänker göra med hur långt i förväg en del julmat kan lagas. Hur ser dina planer ut?

En underbar, sagolik, stressfri jul till alla!

Jultoppen - Topplista
Follow my blog with Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.