Förbereda

Julaktiviteter under vecka 50.

Nu har jag börjat med julförberedelserna på riktigt och därför lägger jag mindre tid på bloggen. Den här veckan jobbar jag inte  och har hunnit med detta: Måndag –  Handlade jag julklappar. Jag har nu kvar tre julklappar att köpa. De hoppas jag klara av idag. Julhandlade även en del i mataffären, tog barnen till frisören och fotograferade julkort. Tisdag – Ytterligaren en sväng på stan och några julklappar blev inköpta. Onsdag – Svärmor var här och lekte med barnen. Under tiden hann jag putsa några fönster, torka lister och dammsuga lite. Torsdag – Hade jag barnvakt och gick på ansiktsbehandling och massage. Efter det slog jag in julklappar och nu har jag tre julklappar kvar att slå in. Jag hann även med att torka golvet i tv-rummet. Fredag – Var vi på en efterlängtad lekträff med “lill-tösens” fadder och hennes barn. Hon och jag är båda julfantaster, så det blev en del julprat. Sedan var det lek med en klasskompis till “lille-mannen” . Efter det luciafirande för “lill-tösen” med förskolan. Lördag – Först skridskoskola och där fick vi ett snöfall med stora flingor som ökade julkänslan. Sedan åkte vi till mamma och hade julbak med min släkt. Söndag – Planen är att idag köpa de sista julklapparna, gör de sillar som är i ättikslag, slå in de resterande julklapparna, skriva julkort och städa och pynta färdigt tv-rummet. Vi får se om allt hinns med. Börjar jag nu finns det en liten chans att det blir så.

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.