Förbereda

Sakta men säkert kommer julkänslan smygande till mig

I år startar julen ovanligt tidigt i affärer och tidningar. Jag har inte ont av det, men jag kan förstå att det finns de som har det. För mig är julen mer av ett intresse, precis som att en del gillar att fixa med bilar, sticka eller vad nu man tycker om att göra för att koppla av och det är något man får ägna sig åt hela året. Själv är jag tvärt om sen i starten i år, i alla fall om man tänker planeringsmässigt. Däremot är jag i stort sett färdig med julklapps inköpen och det är jag så nöjd med att jag känner att jag är med i matchen trots sen planerings start. Visst är det så att jag blir stressad av allt jag vill hinna med innan jul och är aldrig kul. Men jag är bered att under en kort period vara stressad för att få bjuda mina gäster på en “riktig” jul och jag vet att de uppskattar det också.

Du kanske också vill läsa:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.